Kokemuksia MyEMS Oy:stä

Tutustu asiakkaiden omiin kertomuksiin MyEMS:n palveluista

 

Maiju

 

Tässä MyEMS kokemuksiaan kertoo Maiju, joka on varustettua aivan mahtavalla persoonalla!

 

 

Jari

 

Seuraavana vuorossa on Jari, joka on tehnyt jo nyt valtavan työn kehittyessään liikkujana. Tahdomme kiittää Jaria haastattelusta ja olemme iloisia, kun kuulut porukkaan!

 

 

Jin

 

Tässä asiakaskokemuksensa jakaa Jin, joka Kiinasta tultuaan Suomeen huomasi, ettei pelkästään kuntosalijäsenyys itsessään vielä tuonut sellaisia tuloksia, mitä hän oli toivonut. Ohjauksella ja kovalla työllä Jin on saanut paljon aikaiseksi lyhyessä ajassa, eikä tahdonvoimalle ole näkyvissä loppua. Olemme todella onnekkaita näin positiivisesta asiakkaasta!

 

Lisänä vielä poimintoja muista asiakkaiden kokemuksista

Ville Ahvenainen, Kouvolan Power Gym -yrittäjä

”Päätettiin testata MyEMS:n konseptia, vaikka alkuun ajateltiin että onko tämä joku vastaava ”huuhaa” homma, kuin mitä esimerkiksi TV Shopin ”vatsalihaslaite” aikoinaan oli. Nieltiin kuitenkin ennakkoluulot, otettiin porukka kasaan ja lähdettiin testaamaan. Alkuun puettiin puuvillaiset alusasut, jonka päälle laitettiin sukelluspukua muistuttava haalari. Treenin kestoksi luvattiin vain 20 min, joka sai pitkään kisamielessä salia harrastaneet huvittuneiksi. Treenin alettua, alkoi porukalla hymy nopeasti hyytymään. Hauskaksi homma menikin siinä kohtaa, kun ohjaaja sanoi, että ”Nyt on lämmittelyt tehty, eiköhän aleta treenaamaan”. 😲

Puku antoi sähköimpulsseja suoraan työskentelevään lihakseen, joka pakotti lihasta supistumaan enemmän ja enemmän. Ohjaaja piti huolen, että kaikkien tekniikka pysyi varmasti kunnossa, samalla pitäen myös huolen, että palautukset eivät todellakaan venyneet liian pitkiksi. Meidän ajatus TV shopin tuotteesta mureni kyllä täysin treenin aikana. Kaikki olivat totaalisen kaikkensa antaneita ja meistä kaikki olivat kuitenkin eri alojen kilpaurheilijoita!

Treeni selkeästi pystytään räätälöimään asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Me haluttiin testata, onko tästä mihinkään ja voin sanoa että kyllä on! Jos asuisin Tampereella, niin en miettisi hetkeäkään MyEMS:n palveluiden käyttämistä. Kiitos vielä huikeille ohjaajille ja tiimille hienosta kokemuksesta! ⭐”

Mbye Bittaye:

”I tore my patella tendinitis 6 months ago during our playoffs. I taught surgery was my only way out till I met this guy Oskars at koulukatu he invited me to the studio to try out the EMS rehabilitation program. I’m glad and proud to say after three months the tear on my patella tendinitis healed unbelievably using tens and EMS, I will highly recommend to anyone who has and injury or wanna get there body/shape goal hit MyEMS Oy, cuz they have a great facility where you’ll get help in reaching your goals and at the same time you’ll feel and amazing feeling of being part of MyEMS Oy family those guys are awesome. They are really awesome and friendly but when it comes to the work-out session you’ll hate them couse they’ll push you over you limits which I love most. I still got a long way to getting fit and be back on the basketball court, but with the help of MyEMS Oy studio I’m 100% confident I’ll get there sooner that I estimated. So stop hesitating just go try it out and see for yourselves. You won’t regret it I promise!”

Linda Huhtala:

”5 tähteä, 5 tähden treenit! Paitsi, että treenaamisen muoto on uusi ja tehokas sekä sopii kiireisen ihmisen arkeen, on sali ja sen henkilökunta erittäin mukava. Ehdoton plussa treenatessa, kun jokainen treeni on omanlaisensa, eri ohjaajan kanssa. Suosittelen!”

Riikka Lehtonen:

”Todella loistava kokemus!”

Janne Laurila:

”Sain laadukasta ohjausta ja pääsin hyvin alkuun voimaharjoittelussa.”

Joni Pekkanen:

”Suosittelen lämpimästi kaikille,nyt 8 viikkoa takana ja kovaa on menty.Reenin kesto 20min kerta,joten kaikilta löytyy sen verran aikaa.Te jotka epäilette käykää kokeilemassa yksi kerta ja you will understand.”

Heikki Ihanamaki:

”Mahtava paikka ja todella osaava ja motivoiva henkilökunta. Ensimmäisten viiden viikon aikana jo paljon näkyviä tuloksia! Vahva suositus!!!”

Camilla ”Camy” Rauhala:

”Alternative workout for a busy gym lover or a professional athlete ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Hanna Laakso:

”Loistava palvelu ja ilmapiiri. 👍😃 Suosittelen lämpimästi!!”

Sara Heikkilä:

”MyEMS studiolle on aina kiva tulla, koska puitteet ovat kunnossa ja huiput PT:t ohjaavat treeniäsi. Nopealla treenillä saa itsestä kaiken irti ja teho tuntuu! Todella koukuttavaa!”

Sanna Kortsalo:

”Huippu paikka ja ihanat PT:t! 😊 Nopeat ja tehokkaat treenit asiantuntevassa ohjauksessa. Ei tarvitse yksin treenta, aina on PT mukana ohjaamassa ja tsemppaamassa 😊 Suosittelen lämpimästi!”

Satu Jouhki:

”Todella hyvä reeni, hyvät ohjaajat, kaikki liikkeet ja asennot hyvin ohjattuna. Suosittelen lämpimästi puolen vuoden kokemuksella. Todella hyvä lisä omaan viikko-ohjelmaan, erilainen ja tehokas”

Johannes Peltonen:

”Treenin jälkeen oli todella energinen olo koko loppupäivän, toisin kuin minulla yleensä. Loistavaa asiakaspalvelua, lämmin suositus!”

Sami Puttonen:

”Suosittelen lämpimästi, tässä kolme syytä miksi:

1) Asiantuntevat sekä erittäin ystävälliset ohjaajat. Heistä näkee selvästi ”rakkaudella työhön” -asenteen ja joilla on kyky huomioida asiakkaat yksilöinä.

2) Paikka. Erittäin mukava ja siisti monipuolinen gymstudio, jonne treenaamaan mennessä ei tarvitse edes omaa pyyhettä tuoda mukana

3) Tehokkuus. Vaikka treeni kerta on vain vähän vajaa puoli tuntia niin jo kuuden viikon jälkeen sain kaveriltani kommentin: ”Näin sinut kaupungilla ja katsoin että voitko se olla sinä kun hartialeveytesi näytti kasvaneen”.”

Georgios:

”Loistavat personal trainerit ja treeni on todella henkilökohtaistettua ja ammattimaista. Eri ohjaajat eri erikoisvahvuuksineen osaavat auttaa ravinto- sekä treeniasioissa ilman turhaa jargonia tai muuta monimutkaista kuvioita. Treenit ovat nopeita ja erittäin tehokkaita! Olen treenannut MyEMS:llä vain 2 kk ja olen jo todennut huomattavan muutoksen asenteessani treenaamiseen, kehossani ja yleisesti ruokavaliossani. Suosittelen vähintään kokeilemaan!”

Niia Kviatkovskaia:

”After 1,5 months with myEMS I can definitely say that there is no magic pill for looking good/loose weight/shape your body. However, myEMS gave me incredible results! I never been same strong physically after same time period even going to gym 4-5 times a week🧐 I still have issues with my eating, but I know I’m doing better every day. What is most important I don’t feel like “I’m weak, it makes no sense to train if I eat badly”🤞🏻 MyEMS don’t only change my body, they changed my mind🤘🏼 Now I love trainings and even run to closest gym when have free time at work😳 
And I’m very-very happy to see Ruta, Oskars and Tero, each of them is a great coach and inspiring person❤️ 
P.S.: sometimes I feel sad it’s only possible to go with 2 times/week🤷🏼‍♀️”

Anne Majaniemi:

”Ensimmäinen mutta ei taatusti viimeinen MyEMS kokemus takana, koko kroppa sai kyytiä 20 min tehotreenissä 🌪💪
Hienot uudet tilat, helppo tulla ja lähteä, kaikki treeniin tarvittava vaatteet mukaan lukien paikan päällä, loistava palvelu ja PT, mahtavalla tsempillä vedettiin setti läpi, jäi todella hyvä ja energinen fiilis 😊 
Vahva suositus 👍”

Gabriela Oprisan:

”Firstly…I’ve never been in a gym with a better vibe! The trainers and gym itself are very friendly. My trainer is amazing, she gets the balance right between motivating you and supporting you to achieve your full potential. I really enjoy my time there”

Sanni Välimäki:

”Todella ammattitaitoista palvelua ja henkilökohtainen valmennus, sekä fyysinen että henkinen puoli huomioidaan!”

Teemu Järvenpää:

”Mahtava ja ammattitaitoinen henkilökunta jonka kanssa treeni sujuu! Suosittelen lämpimästi kaikille!”

Kalle Kurikka:

”8 viikon treenit takana. Hyvä fiilis ja loistava henkilökunta. Kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan!”

Mairi Pöltsam:

”Suosittelen ehdottomasti edes kokeilemaan. Käytössä ovat mukavat tilat ja palvelua tarjoavat energiset ihmiset. :)”

Iida Repo:

”Kiitos MyEMS! 16 leikkauksen taktiikalla tässä ollaan liikenteessä ja nyt ensimmäistä kertaa vammautumisen jälkeen pääsen ilman apua kyykkyyn ja ylös. Treeni on auttanut minua vahvistamaan lihaksia, joita en vamman vuoksi ole saanut treenattua ja kiireisellä yrittäjälläkin on 20min tehotreeneihin oikeasti aikaa. Olen niin kiitollinen että voin treenata MyEMSillä teidän ammattimaisten ja minusta välittävien Personal Trainereiden kanssa!”

Henri Vuolle:

”Loistava palvelu ja vastaanotto joka kerta. Helppo tulla, kun et tarvitse mitään mukaasi. Treenivarusteet, pyyhkeet, shampoot ym löytyy talon puolesta Treeni on aina tiukka ja sähköpuku tuo uutta ulottuvuutta saliharjoitteluun.”

Timo Vartiainen:

”Mielenkiintoinen uusi reenimuoto, joka kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa itse. Plussaa myös asiantuntevasta ja energisestä henkilökunnasta.”

Anniina Raatikka:

”Kokonaisvaltaista hyvinvointia. Paras sali jossa olen koskaan käynyt. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!”

Katriina Nyrö:

”Ehdottomasti paras paikka, missä olen koskaan ollut. Loistava, asiantunteva henkilöstö ja täyden palvelun talo. Ja hienoa on tietysti se, että lihaskunto on selkeästi parantunut, takana reilut 4kk ja kerta viikkoon. Kertaakaan ei ole käynyt edes mielessä, että jättäisin reenin väliin.”

Haluatko lisätietoa EMS-treenaamisesta?