Personal trainer

Personal trainer -palvelut Tampereella MyEMS:n kanssa

Kun etsit peronal training palveluita Tampereella, olet oikeassa paikassa!

MyEMS-studiolla yhdistetään kahden asian parhaimmat puolet: ohjattu liikunta ja Personal Trainer -palvelut. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman hyviä tuloksia jokaiselle asiakkaallemme ja päästä yhdessä kohti heidän tavoitteitaan.

Tästä syystä jokainen jäsenyys alkaa kartoituksella, joka antaa personal trainerille työkaluja harjoituksien ohjaamiseen. Nämä toimenpiteet suoritetaan konsultaatiokäynneillä, joita on asiakkuuden läpi tasaisin väliajoin, jotta voimme taata parhaimman mahdollisen laadun asiakkaillemme.

 

 

Tutustu MyEMS:n tapaan treenata Personal Trainerin kanssa

 

Kehonkoostumusmittauksella tarkkaa tietoa

Kartoittaminen alkaa jäsenyyden ensimetreillä ja on kaksiosainen. Ensimmäinen osuus käsittää kehonkoostumusmittauksen (josta voit lukea lisää täältä), joka tehdään viimeisintä teknologiaa edustavalla TANITA-mittauslaitteella. Tällä mittauksella saadaan erittäin tarkkaa tietoa lihastasapainosta, rasvan jakautumisesta ja määrästä eri puolin kehoa, arvioita kalorinkulutuksesta, aineenvaihdunnasta ja niin edelleen.

Näiden tietojen avulla voidaan huomioida paremmin lihasvoiman eroja vasemmalla ja oikealla puolella kehoa sekä poimia sellaisia ongelmia, jotka eivät edes näy päälle päin ja niiden hoitaminen voidaan aloittaa jo ennen ongelmien syntymistä. Esimerkkinä sisäelinten ympärille kerääntyvä viskeraalinen rasva, jota voi olla sekä nuorilla että vanhoilla, laihoilla tai ylipainoisilla sekä ihan perusterveellä aikuisella ihmisellä. Näiden ongelmien havainnointi ja niihin puuttuminen ennen vakavampia seurauksia on aina parempi vaihtoehto, jolloin voidaan välttää jopa peruuttamattomia vahinkoja.

Tietenkin myös muissa tavoitteissa, kuten kiinteytymisessä tai lihaskasvussa kehonkoostumuksen mittaaminen on helpoin tapa mitata omaa edistystään ja ohjaa valmentamista oikeaan suuntaan.

 

 

 

Fyysisten ominaisuuksien kartoitus personal trainerin kanssa

Toinen osuus käsittää fyysisten ominaisuuksien kartoittamisen. Mittaamme esimerkiksi liikkuvuutta, liiketekniikkaa ja -puhtautta sekä voimatasoja unohtamatta näiden tekijöiden puolieroja. Nämä tiedot yhdistetään kehonkoostumusmittauksen antamiin tietoihin ja kaikkea verrataan asiakkaan ikäryhmän tuloksiin. Perehdymme samalla asiakkaan nykyiseen terveydentilaan ja muihin tämänhetkisiin tekijöihin, jotka saattaisivat vaikuttaa ohjelmointiin.

Kartoitus tapahtuu MyEMS:n studiolla pääosin pienillä painoilla tai kehonpainoharjoitteilla. Kaikki liikkeet pisteytetään ja valmennuksen ensi-tavoitteet saadaan hahmoteltua. Nämä kartoitustiedot käydään lävitse MyEMS:n personal trainereiden kesken, jolloin saadaan mahdollisimman kattava analysointi tuloksista ja varmistetaan paras mahdollinen harjoittelurakenne. Näiden tulosten valvominen helpottaa kehityksen seuraamista, sekä asiakkaille että trainereille ja on omiaan lisäämään motivaatiota kohti terveempää elämää.

 

 

 

PT on MyEMS:llä automaattisesti myös ruokavalion tukena

Kaikki jäsenemme saavat käyttöönsä makrolaskurin (lisätietoja täältä), jolla on helppo arvioida perusravintoaineiden tarvetta, eli hiilihydraattien, rasvan ja proteiinin välistä suhdetta. Vuoden jäsensopimuksella käyvät asiakkaamme saavat myös ravinto-ohjausta (näe lisää täältä), jossa käydään lävitse asiakkaan ruokatottumuksia ja annetaan konkreettisia työkaluja, joilla voi rakentaa ruokavaliostaan terveellisempää ilman tarvetta punnitsemiselle ja jatkuvalle kalorienlaskulle.

Jaamme tässä yhteydessä myös erilaisia ruokaohjeita, joista osa on valmistettavissa jopa 10 minuutissa, mutta ovat silti sekä yksinkertaisia, että terveellisiä. Osa ohjeista ovat myös enemmän ruoanlaitosta pitäville ja hieman pidempään valmistuvia, mutta erittäin maistuvia ja terveellisiä vaihtoehtoja isommallekin illalliselle. Kaikissa resepteissä makrojakaumat ovat ilmoitettuna selkeästi ja helposti, jolloin tarkemmin esimerkiksi laskuriaan käyttävä asiakas saa tarvitsemansa informaation vaivattomasti. Annamme myös esimerkkejä itse testaamistamme applikaatioista ja sovelluksista, joista voi olla hyötyä asiakkaan eri tarpeisiin.

 

 

 

Personal trainerin kanssa tehty suunnitelmallinen harjoittelu

Personal trainerin kanssa läpikäydyn konsultaation aikana tehdyt kartoitukset otetaan käyttöön ja niiden pohjalta tehdään seuraava harjoitusjakso. Jakson aikana pyritään parantamaan heikoimpia ominaisuuksia ja saavuttamaan tasapainoa vartalossa sekä sen koostumuksessa. Harjoituksien aikana tehdyt huomiot kirjataan ja käsitellään, ja harjoitusjakson päätyttyä järjestetään uusi konsultaatio, jossa tehdään kaikki mittaukset ja kartoitukset uudestaan. Niiden sekä aikaisemman jakson raportoinnin perusteella luodaan tarvittaessa paranneltu ohjelma ja tarkennetaan asiakkaan välitavoitteita.

Jatkuvalla tulosten seurannalla saavutetaan tuloksia nopeammin ja löydetään jokaiselle asiakkaalle juuri ne sopivat harjoitukset, joilla kehitys on optimaalisinta. Kun yhdistämme tarkan suunnitelmallisuuden impulssiharjoitteluun, tulokset ovat uskomattomia.

 

 

 

 

Esittelyssä MyEMS:n personal trainerit Tampereella

Kun etsit sinulle Tampereen alueella personal training palveluita, nämä PT:t ovat se, mitä olet etsinyt. Heiltä saat ammattimaisen tuen juuri sinun henkilökohtaiisiin tavoitteisiisi!

 

Ruta

Ensimmäisenä esittelyssä MyEMS Oy:n perustajaosakas, yksi studiomme kulmakivistä, väsymätön ilopillerimme Ruta.

Ruta panostaa harjoituksissa aina oikeaoppisiin liikeratoihin ja puhtauteen. Maanläheinen ja kokonaisvaltainen näkökulma takaavat oikeiden tavoitteiden asettamisen ja niiden systemaattisen toteuttamisen.

Ohjaamisen ohella Ruta intohimoisesti etsii uusia harjoitustapoja ja – tyylejä, mutta myös elää opetuksensa mukaisesti.

Ruta toimiikin esimerkkinä ei vain itselleen ja asiakkaille, vaan myös koko MyEMS-tiimille!

 

 

Tero

Seuraavana vuorossa Tampereen personal trainer Tero.

Tero on kehonhallintaan ja toiminnallisuuteen panostava valmentaja, jolla on myös vahva tausta kamppailulajeista. Tämä erittäin sosiaalinen traineri pohjustaa paljon ohjauksestaan tieteeseen ja asiakaskartoitukseen.

Vapaa-ajallaan Tero harjoittelee varsin monipuolisesti ja mielellään haastaa itsensä esimerkiksi kehonhallintaa ja ketteryyttä vaativissa esteratakilpailuissa.

MyEMS pystyy ylpeänä esittelemään Teron, jolta ei tieto tai sanat lopu kesken.

 

 

Salla

Tässä näet esittelyssä Personal Trainer Sallan.

Salla on kuntosaliharjoitteluun ja ”bodaukseen” erikoistunut valmentaja, jonka tavoitteena on puskea asiakkaat omien rajojensa yli ja saada näin jokaisesta harjoituksesta mahdollisimman paljon irti asiakkaalle.

Salla on itse Body Fitness kisaaja. Tässä valmentajassa tieto, taito ja käytäntö kohtaavat toden teolla.

Me olemme MyEMS:illä etuoikeutettuja saadessamme Sallan riveihimme, ja näin ollen valmentajatiimimme saa aivan timanttisen lisäyksen MyEMS-perheeseen. 💎

 

 

Misha

Seuraavana vuoron saa Tampereen personal trainerimme Misha!

Misha on perusluonteeltaan optimisti ja jopa harjoitukset tuntuvat usein nopeammilta positiivisen ilmapiirin vuoksi. Tarvitsi asiakas mitä tahansa perusliikkeistä yksityiskohtaisempaan ohjaukseen, on Misha mies paikallaan.

Tämän ”Latviankarhun” oma tausta tulee voimamiesharjoittelusta ja äärimmäisen monipuolisesta kuntosaliharjoittelusta. Näin myös vaativammatkin asiakkaat saavat, mitä tarvitsevat.

MyEMS-tiimi on todella kiitollinen tästä valmentajasta, joka on ollut mukana aivan alusta asti. Tule ja koe mahtava treeni Mishan kanssa!

 

 

Oskars

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, MyEMS:n todellinen helmi, perustaja ja toimitusjohtaja Oskars.

Yrityksissä toimitusjohtaja ei aina voi vain hypätä kentälle ja näyttää esimerkkiä muille, mutta Oskars onkin toista maata. Tämä valmentamisen huippuammattilainen toimii asiakkaalle kuin asiakkaalle, ja harjoitukset ovat täsmällisiä, mutta samalla kokonaisvaltaisia.

Omassa elämässään Oskars on intohimoinen projektinvetäjä, lavapuhuja sekä tietysti nauttii kehonrakennus ja bodaus -tyylisestä harjoittelusta selkeillä, tarkkaan määritellyillä tavoitteilla. Tämän huimapään voi myös bongata sekä koripallokentältä, että järveltä wakeboard-laudan kera.

MyEMS-studiolla jokainen edustaa yritystä, toimitusjohtaja mukaanlukien. Oskars puskee paitsi kaikki asiakkaat, myös koko MyEMS-tiimin kohti parempia tuloksia. Ei siis mikään ihme, että koko studio on täysin ainutlaatuinen!

 

Haluatko lisätietoa EMS-treenaamisesta?