Personal trainer

MyEMS
TAMPERE
PERSONAL
TRAINING

MyEMS on paljon enemmän kuin vain personal training studio. Käytämme harvinaista treeni tyyliä – EMS treenit. EMS mahdollistaa tehokkaamman treenin lyhyemmässä ajassa. Jokainen asiakkaistamme saa myös henkilökohtaista avustusta ruokavalion suhteen, riippumatta siitä onko tavoite polttaa rasvaa, ylläpitää painoa tai kasvattaa lihasta. Me työskentelemme yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta he voivat saavuttaa huikeita tuloksia sekä henkilökohtaisia tavoitteitaan.

ihmistä autettu

valmennettavien onnistumisprosentti

vuotta kokemusta alalla

Tutustu MyEMS:n tapaan treenata
Personal Trainerin kanssa

SAAVUTA TAVOITTEESI

Sinä ja omistautunut valmentajasi rakennatte suunnitelman, jotta voitte yhdessä alkaa työstämään haluamasi tavoitteita. Valmentaja tukee sinua koko matkasi ajan käyttäen nykytieteen havaintoja studion treeneissä sekä kotitreeneissä nettialustan avulla.

Ensimmäisellä vierailulla tulet suorittamaan fyysisen kartoituksen ja kehonkoostumusmittauksen, jotta ymmärrämme kokonaisvaltaisesti fyysisen kuntosi sekä tunnistaa vahvuutesi ja heikkoutesi

Oikeat mitta-asteikot vievät oikeisiin tuloksiin. Meidän valmentajat yhdistävät konsultoinnin (sis. fyysinen kartoituksen ja kehonkoostumusmittauksen) mittaustulokset ja elämäntyylisi rakentaakseen yksilöidyn suunnitelman, joka sopii juuri sinulle ja tavoitteillesi.

Tulosten saavuttaminen ei ole ainoastaan kiva juttu. Se on kaikki kaikessa. Valmentajamme lisäävät tarkoituksella haastetta treeneihin, varmistaakseen että kehityt jatkuvasti.

YMMÄRRÄ MITEN MYEMS PERSONAL TRAINING TOIMII

Kehonkoostumusmittauksella tarkkaa tietoa

Kartoittaminen alkaa jäsenyyden ensimetreillä ja on kaksiosainen. Ensimmäinen osuus käsittää kehonkoostumusmittauksen (josta voit lukea lisää täältä), joka tehdään viimeisintä teknologiaa edustavalla TANITA-mittauslaitteella. Tällä mittauksella saadaan erittäin tarkkaa tietoa lihastasapainosta, rasvan jakautumisesta ja määrästä eri puolin kehoa, arvioita kalorinkulutuksesta, aineenvaihdunnasta ja niin edelleen.

Näiden tietojen avulla voidaan huomioida paremmin lihasvoiman eroja vasemmalla ja oikealla puolella kehoa sekä poimia sellaisia ongelmia, jotka eivät edes näy päälle päin ja niiden hoitaminen voidaan aloittaa jo ennen ongelmien syntymistä. Esimerkkinä sisäelinten ympärille kerääntyvä viskeraalinen rasva, jota voi olla sekä nuorilla että vanhoilla, laihoilla tai ylipainoisilla sekä ihan perusterveellä aikuisella ihmisellä. Näiden ongelmien havainnointi ja niihin puuttuminen ennen vakavampia seurauksia on aina parempi vaihtoehto, jolloin voidaan välttää jopa peruuttamattomia vahinkoja.

Tietenkin myös muissa tavoitteissa, kuten kiinteytymisessä tai lihaskasvussa kehonkoostumuksen mittaaminen on helpoin tapa mitata omaa edistystään ja ohjaa valmentamista oikeaan suuntaan.

Fyysisten ominaisuuksien kartoitus personal trainerin kanssa

Toinen osuus käsittää fyysisten ominaisuuksien kartoittamisen. Mittaamme esimerkiksi liikkuvuutta, liiketekniikkaa ja -puhtautta sekä voimatasoja unohtamatta näiden tekijöiden puolieroja. Nämä tiedot yhdistetään kehonkoostumusmittauksen antamiin tietoihin ja kaikkea verrataan asiakkaan ikäryhmän tuloksiin. Perehdymme samalla asiakkaan nykyiseen terveydentilaan ja muihin tämänhetkisiin tekijöihin, jotka saattaisivat vaikuttaa ohjelmointiin.

Kartoitus tapahtuu MyEMS:n studiolla pääosin pienillä painoilla tai kehonpainoharjoitteilla. Kaikki liikkeet pisteytetään ja valmennuksen ensi-tavoitteet saadaan hahmoteltua. Nämä kartoitustiedot käydään lävitse MyEMS:n personal trainereiden kesken, jolloin saadaan mahdollisimman kattava analysointi tuloksista ja varmistetaan paras mahdollinen harjoittelurakenne. Näiden tulosten valvominen helpottaa kehityksen seuraamista, sekä asiakkaille että trainereille ja on omiaan lisäämään motivaatiota kohti terveempää elämää. 

PT on MyEMS:llä automaattisesti myös ruokavalion tukena

Kaikki jäsenemme saavat käyttöönsä makrolaskurin (lisätietoja täältä), jolla on helppo arvioida perusravintoaineiden tarvetta, eli hiilihydraattien, rasvan ja proteiinin välistä suhdetta. Vuoden jäsensopimuksella käyvät asiakkaamme saavat myös ravinto-ohjausta (näe lisää täältä), jossa käydään lävitse asiakkaan ruokatottumuksia ja annetaan konkreettisia työkaluja, joilla voi rakentaa ruokavaliostaan terveellisempää ilman tarvetta punnitsemiselle ja jatkuvalle kalorienlaskulle.

Jaamme tässä yhteydessä myös erilaisia ruokaohjeita, joista osa on valmistettavissa jopa 10 minuutissa, mutta ovat silti sekä yksinkertaisia, että terveellisiä. Osa ohjeista ovat myös enemmän ruoanlaitosta pitäville ja hieman pidempään valmistuvia, mutta erittäin maistuvia ja terveellisiä vaihtoehtoja isommallekin illalliselle. Kaikissa resepteissä makrojakaumat ovat ilmoitettuna selkeästi ja helposti, jolloin tarkemmin esimerkiksi laskuriaan käyttävä asiakas saa tarvitsemansa informaation vaivattomasti. Annamme myös esimerkkejä itse testaamistamme applikaatioista ja sovelluksista, joista voi olla hyötyä asiakkaan eri tarpeisiin.

Personal trainerin kanssa tehty suunnitelmallinen harjoittelu

Personal trainerin kanssa läpikäydyn konsultaation aikana tehdyt kartoitukset otetaan käyttöön ja niiden pohjalta tehdään seuraava harjoitusjakso. Jakson aikana pyritään parantamaan heikoimpia ominaisuuksia ja saavuttamaan tasapainoa vartalossa sekä sen koostumuksessa. Harjoituksien aikana tehdyt huomiot kirjataan ja käsitellään, ja harjoitusjakson päätyttyä järjestetään uusi konsultaatio, jossa tehdään kaikki mittaukset ja kartoitukset uudestaan. Niiden sekä aikaisemman jakson raportoinnin perusteella luodaan tarvittaessa paranneltu ohjelma ja tarkennetaan asiakkaan välitavoitteita.

Jatkuvalla tulosten seurannalla saavutetaan tuloksia nopeammin ja löydetään jokaiselle asiakkaalle juuri ne sopivat harjoitukset, joilla kehitys on optimaalisinta. Kun yhdistämme tarkan suunnitelmallisuuden impulssiharjoitteluun, tulokset ovat uskomattomia.

ESITTELYSSÄ MYEMS PERSONAL TRAINERIT TAMPEREELLA

Jos etsit pätevää Personal Traineria Tampereelta, joka auttaa sinua saavuttamaan huikeita tuloksia, löydät ne täältä. MyEMS valmentajat takaavat, että jokainen asiakas on kehittymässä oikeaan suuntaan saavuttaakseen heidän tavoitteensa ja unelmansa.

 

Tero

Tero on kehonhallintaan ja toiminnallisuuteen panostava valmentaja, jolla on myös vahva tausta kamppailulajeista. Tämä erittäin sosiaalinen traineri pohjustaa paljon ohjauksestaan tieteeseen ja asiakaskartoitukseen.

Vapaa-ajallaan Tero harjoittelee varsin monipuolisesti ja mielellään haastaa itsensä esimerkiksi kehonhallintaa ja ketteryyttä vaativissa esteratakilpailuissa.

MyEMS pystyy ylpeänä esittelemään Teron, jolta ei tieto tai sanat lopu kesken.

 

 

Misha

Seuraavana vuoron saa Tampereen personal trainerimme Misha!

Misha on perusluonteeltaan optimisti ja jopa harjoitukset tuntuvat usein nopeammilta positiivisen ilmapiirin vuoksi. Tarvitsi asiakas mitä tahansa perusliikkeistä yksityiskohtaisempaan ohjaukseen, on Misha mies paikallaan.

Tämän ”Latviankarhun” oma tausta tulee voimamiesharjoittelusta ja äärimmäisen monipuolisesta kuntosaliharjoittelusta. Näin myös vaativammatkin asiakkaat saavat, mitä tarvitsevat.

MyEMS-tiimi on todella kiitollinen tästä valmentajasta, joka on ollut mukana aivan alusta asti. Tule ja koe mahtava treeni Mishan kanssa!

 

 

Emmiina

Emmiina keskittyy valmennuksessaan kehonhallinnan kautta tehtävään voimaharjoitteluun. Treenissä pyritään löytämään balanssi uusien ja vanhojen harjoitteiden välillä, jotta jokainen treeni vie asiakasta aina mahdollisimman paljon eteenpäin.

Asiakaskartoitukset ovat tämän valmentajan erikoisalaa, jossa tietoa kehosi tilanteesta tulee jopa enemmän kuin ehdit ottaa vastaan! Emmiinalle onkin erityisen tärkeää tehdä harjoitteet asiakkaan tavoitteet silmällä pitäen ja selventää jokaisen harjoituksen perimmäinen tarkoitus.

Valmentaminen on Emmiinalle pitkälti jo elämäntapa, sillä vapaa-ajallakin hänet löytää todennäköisimmin salibandyhallilta valmentaja roolista!

Tule mukaan Emmiinan treeneihin, josta ei tekemisen meininki puutu!

 

 

Mark

Markille urheilu on tapa, jolla hän kykenee löytämään omat rajansa sekä puskemaan itseään epämukavuusalueelle. Treeneissä tämä on auttanut Markia huomaamaan myös muiden rajat ja siksi hän pystyy näyttämään sinulle, että sinäkin jaksat ja voit tehdä enemmän kuin osasit kuvitella!

Mark on viettänyt lapsuutensa jääkiekkokaukalossa, joten päivittäiset intervalliharjoitukset ovat hänelle tuttua puuhaa. Useimmille juuri intervalliharjoitukset ovat haastavimpia tehdä, mutta Mark saa niistäkin hauskaa ja nautinnollista tekemistä! Hänen treeneissään aika rientää, hiki lentää, kalorit palavat ja pääsette yhdessä kipuamaan eteenpäin kohti tavoitteitasi!

 

 

Flinkku

Flinkku on täällä auttaakseen. Hänen arvonsa rakentuvat henkilökohtaisen historian, kasvatuksen ja koulutuksen kautta. Aiemmalta koulutukseltaan Flinkku on sosionomi ja työskennellyt tähän astisen elämänsä toisia auttaakseen. Ja jos se vain hänestä on kiinni, niin samalla linjalla jatketaan.

Flinkun liikuntatausta pohjaa kuntosaliharjoittelun lisäksi suurilta osin kamppailulajien harrastamiseen. Koko aikuisikänsä hän on harrastanut kamppailua, joka on luonut mahdollisuuksia liikkua vapaasti ja tuntea itsensä vahvaksi. Hän rakastaa itsensä haastamista ja rajojensa testaamista. Joten seuraava looginen askel itsensä kehittämisessä oli alkaa opiskelemaan lisää ja tarjota opittua muidenkin eduksi.

Tällä yhdistelmällä kokemuksia oman elämänsä varrelta Flinkku alkoi auttamaan ihmisiä omalla tavallaan. ”Töitä paiskitaan parantaakseen asiakkaiden sekä fyysistä, että psyykkistä hyvinvointia. Leikkisyys ja iloisuus luo oman tunnelmansa rankkaankin tekemiseen.”

Joten onko sinulla tavoitteita saavutettavana? Perille pääsemisen ja onnistumisen tunteet ovat yhtä tärkeitä kuin matka niitä kohden. Flinkku auttaa sinua matkallasi ja tekee siitä tavoitteidesi arvoisen!