TÄÄLTÄ SAAT LUNASTETTUA ILMAISEN TUTUSTUMISESI MYEMS-STUDIOLLE!

Personal trainer icon

Aloitin elokuussa 2022 terveysmatkani MyEMS-studiolla. Ensin teimme alkukartoituksen, johon kuuluivat haastattelu, kehonkoostumusmittaus sekä kehon toimivuuden ja kunnon testaus. Sain personal traineriksi Teron, jonka kanssa meillä synkkasi heti alusta lähtien. Tero on kannustanut, neuvonut, hillinnyt sekä ohjannut minua oikeisiin ruokavalintoihin ja liikkeisiin studiolla perjantaitreeneissä ja kotitreeneissä. Teen kotona kävelylenkkejä, kuminauhajumppaa, lihaskuntoliikkeitä ja crosstrainer-harjoituksia.

(Paina tästä päästäksesi ilmoittautumaan)

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

Studiolla EMS-teknologia-puvussa on turvallista ja stimuloivaa treenata. Tuntuu huikealta käyttää pukua, kun olen erityisherkkä ihminen. Elektronisista impulsseista lihaksilleni on tullut odotettava asia. EMS saa kaikki lihaskuidut supistumaan kerralla, jolloin treeni on tehokasta. Perjantaista on tullut viikon paras päivä, kun pääsee treenaamaan.

 

 

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

Vaikutukset näkyvät. Makeanhimo ja nälkäkiukku ovat poistuneet. Ensimmäiset tavoitehousut menivät jalkaan seitsemän viikon jälkeen. Säännöllinen rytmi on saatu elämään. Monipuolinen tasaisen säännöllinen syöminen antaa energiaa. Kirjaan ruoat Yazio-sovellukseen, jolloin muistan syödä ja juoda vettä oikeaan aikaan. Liikunta on lisääntynyt yhdestä 6-9 kertaan viikossa. Olen sitoutunut pitkällä aikavälillä tulemaan hyvään kuntoon. On pirteä, itsevarma ja hyvä olo.

Vaikutukset näkyvät. Makeanhimo ja nälkäkiukku ovat poistuneet. Ensimmäiset tavoitehousut menivät jalkaan seitsemän viikon jälkeen. Säännöllinen rytmi on saatu elämään. Monipuolinen tasaisen säännöllinen syöminen antaa energiaa. Kirjaan ruoat Yazio-sovellukseen, jolloin muistan syödä ja juoda vettä oikeaan aikaan. Liikunta on lisääntynyt yhdestä 6-9 kertaan viikossa. Olen sitoutunut pitkällä aikavälillä tulemaan hyvään kuntoon. On pirteä, itsevarma ja hyvä olo.

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla
Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

Voit seurata elämäntapamuutostani Instagramissa päivittäisissä tarinoissa ja Facebookissa koontijulkaisuissa.

Suosittelen lämpimästi yksilöllistä MyEMS-studiolla treenausta ja valmennusta!

ilmainen käyntisi + KONSULTAATIO MYEMS VALMENNUSSTUDIOLLA!

Mitä tämä pitää sisällään…

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

💬 Konsultaatio kartoittavan valmentajan kanssa (arvo €50); opi millainen treenaaminen ja ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi
EMS-harjoitus (arvo €50); tulet kokemaan miltä treenaaminen EMS-teknologian kanssa tuntuu ja miten treenaaminen studiollamme säästää asiakkaitamme aikaa
⚖️ Kehonkoostumusmittaus (arvo €50); saat selvyyden sinun metabolisesta iästä, perusaineenvaihdunnasta, kehon rasvaprosentista, jotta voit asettaa itsellesi tarkat tavoitteet.

Miksi MyEMS Tampere?

📝Yksilölliset ohjelmat tavoitteitasi varten

🍲 Yksilöllinen ruokavalioneuvonta, jotta pääsisit tuloksiin nopeasti

✔️ Saa vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin

📈 Jatkuva seuranta kehonkoostumusmittauksilla, jotta tiedämme suunnan olevan oikea

🔥 Valmentajien tekemä motivointi ja inspirointi, jotta et putoaisi kyydistä, tai jäisi koskaan jälkeen

💻 Online-alusta harjoitteluun ja syömisen tueksi, jota voit käyttää missä tahansa

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

Miksi painon pudottaminen MyEMS:llä on helpompaa?

Ilmainen viikko alkaa konsultaatiotapaamisella valmentajan kanssa. Tulette tekemään myös kehonkoostumusmittauksen. Tämän jälkeen harjoittelette EMS-teknologian kanssa, jolloin valmentaja samalla etsii kehityskohteet ja kartoittaa voimataspainon. Lopuksi valmentaja tekee yhteenvedon kaikista tuloksistasi, ja kertoo sinulle, mitä sinun kannattaisi seuraavaksi tehdä matkallasi kohti terveempää elämää.

Treenivälineet
Harjoitukset yksilöidään tavoitteitasi varten
TASAISIN VÄLIAJOIN TOTEUTETUT MITTAUKSET JA KEHITYKSEN SEURANTA
Poltat kaloreita enemmän kuin perinteisellä harjoittelulla
Harjoittelu on aina valvottua ja turvallista

Jos haluat lisää vastaavanlaisia kokemuksia, niin niitä löytyy videoiden muodossa alta (sekä lisää Youtubesta)

Varaa Ilmainen tapaaminen päästäksesi kohti tavoitteitasi!

Otathan huomioon, että ilmaiseen konsultaatioon on vain rajoitettu määrä paikkoja. MyEMS voi ottaa vain tietyn määrän ihmisiä vastaan viikossa, sillä he priorisoivat aina jo olemassa olevien asiakkaiden harjoitukset. Hae mukaan nyt ja lunasta ilmainen konsultaatiosi varaamalla aika studiokäyntiin!

MyEMS-tiimi

Usein kysytyt kysymykset

Onko EMS turvallinen?

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin turvallisuutesi. Pukujemme valmistaja noudattaa tarkkoja kansainvälisiä turvallisuusohjeita (International Safety Standard for an Electrical Device, IEC60335-1). Laitteidemme impulssit toimivat erittäin matalilla taajuuksilla eivätkä ne voi aiheuttaa sinulle minkäänlaisia sähköiskuja. Tunnet vain lihastesi työskentelevän tehokkaammin kuin koskaan ennen. Elektroniset impulssit aktivoivat lihaksiasi, eivät sydäntäsi tai muita elimiä. Mahdollisesti sydämessä tuntuva kuormitus ei johdu EMS-teknologiasta, vaan samalla tavalla rasituksesta kuin vastaava perinteinenkin harjoittelu. Mitään tunnettuja sivuvaikutuksia EMS-harjoittelulla ei myöskään ole.

Vaikuttavatko ruokailutottumukseni EMS-harjoitusten tehoon?

Tottakai! Kun noudatat terveellistä ruokavaliota (syöt tasapainoisia aterioita), nopeutat ja maksimoit treenistä saadut tulokset. Kaikki riippuu tietysti myös asettamistasi tavoitteista ja lähtökohdistasi.

Mitkä ovat EMS-teknologian pääasialliset käyttötarkoitukset?

Niin laajalti kuin EMS-teknologiaa voidaankin hyödyntää, suosituimmat käyttökohteet ovat painonpudotus (rasvan ja kalorien poltto sekä aineenvaihdunnan tehostus), lihaskunnon kehittäminen ja ylläpito (voimaharjoittelu), cardio sekä anti-selluliittihieronta. Kaikki tehdään yhdessä asiantuntevan ohjaajan kanssa.

Voiko sitä käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin?

Voi. Tehokkuutensa vuoksi se olikin todella pitkään käytössä vain lääketieteellisiin tarkoituksiin. Myös fysioterapeutit ovat käyttäneet sitä toipumisen ja kuntoutuksen välineenä. EMS tehoaa myös kivunlievityksenä.

Minkä sairauden tai muun tilan yhteydessä EMS-harjoituksia ei suositella?

EMS sopii useimmalle, mutta tietenkin jotkin asiat saattavat vaikuttaa harjoitteluun, laitteiston käyttöön tai jopa toimia esteenä EMS-harjoittelulle. Tämän vuoksi konsultaatiossa haastatellaan asiakas mahdollisten kontraindikaatioiden varalta. Meille turvallisuutesi on ensisijaisen tärkeää.
Mikäli tarvitset lisätietoja, voit lähettää meille mahdolliset kysymykset sähköpostitse if.sm1708978398eym@o1708978398fni1708978398.