TÄÄLTÄ SAAT LUNASTETTUA ILMAISEN VIIKKOPASSISI MyEMS-STUDIOLLE!

Onneksi olkoon! Koska sinulla on ystäviä MyEMS-studiolla, olet saanut ilmaisen viikkopassin studiollemme. Siihen sisältyy kehonkoostumusmittaus, alkukartoitus, konsultaatio sekä yksi EMS-harjoitus valmentajatiimimme kanssa.

Ja kuten mainitsin, niin täysin ilmaiseksi! Sinun täytyy ainoastaan jättää tämän sivun kautta meille yhteystietosi, ja otamme sinuun yhteyttä varataksemme ensimmäisen käyntisi ja kysyäksemme taustatietoja.

Mitä tämä pitää sisällään…

 

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

💬 Konsultaatio kartoittavan valmentajan kanssa (arvo €50); opi millainen treenaaminen ja ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi
EMS-harjoitus (arvo €50); tulet kokemaan miltä treenaaminen EMS-teknologian kanssa tuntuu ja miten treenaaminen studiollamme säästää asiakkaitamme aikaa
⚖️ Kehonkoostumusmittaus (arvo €50); saat selvyyden sinun metabolisesta iästä, perusaineenvaihdunnasta, kehon rasvaprosentista, jotta voit asettaa itsellesi tarkat tavoitteet.

Nainen treenaamassa MyEMS studiolla

Varaa Ilmainen tapaaminen päästäksesi kohti tavoitteitasi!

Otathan huomioon, että ilmaiseen konsultaatioon on vain rajoitettu määrä paikkoja. Voimme ottaa vain tietyn määrän ihmisiä vastaan viikossa, sillä priorisoimme aina asiakkaidemme menestyksen heidän tavoitteiden suhteen. Hae mukaan nyt ja lunasta ilmainen konsultaatiosi varaamalla aika studiokäyntiin!

MyEMS-tiimi

Usein kysytyt kysymykset

Onko EMS turvallinen?

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin turvallisuutesi. Pukujemme valmistaja noudattaa tarkkoja kansainvälisiä turvallisuusohjeita (International Safety Standard for an Electrical Device, IEC60335-1). Laitteidemme impulssit toimivat erittäin matalilla taajuuksilla eivätkä ne voi aiheuttaa sinulle minkäänlaisia sähköiskuja. Tunnet vain lihastesi työskentelevän tehokkaammin kuin koskaan ennen. Elektroniset impulssit aktivoivat lihaksiasi, eivät sydäntäsi tai muita elimiä. Mahdollisesti sydämessä tuntuva kuormitus ei johdu EMS-teknologiasta, vaan samalla tavalla rasituksesta kuin vastaava perinteinenkin harjoittelu. Mitään tunnettuja sivuvaikutuksia EMS-harjoittelulla ei myöskään ole.

Vaikuttavatko ruokailutottumukseni EMS-harjoitusten tehoon?

Tottakai! Kun noudatat terveellistä ruokavaliota (syöt tasapainoisia aterioita), nopeutat ja maksimoit treenistä saadut tulokset. Kaikki riippuu tietysti myös asettamistasi tavoitteista ja lähtökohdistasi.

Mitkä ovat EMS-teknologian pääasialliset käyttötarkoitukset?

Niin laajalti kuin EMS-teknologiaa voidaankin hyödyntää, suosituimmat käyttökohteet ovat painonpudotus (rasvan ja kalorien poltto sekä aineenvaihdunnan tehostus), lihaskunnon kehittäminen ja ylläpito (voimaharjoittelu), cardio sekä anti-selluliittihieronta. Kaikki tehdään yhdessä asiantuntevan ohjaajan kanssa.

Voiko sitä käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin?

Voi. Tehokkuutensa vuoksi se olikin todella pitkään käytössä vain lääketieteellisiin tarkoituksiin. Myös fysioterapeutit ovat käyttäneet sitä toipumisen ja kuntoutuksen välineenä. EMS tehoaa myös kivunlievityksenä.

Minkä sairauden tai muun tilan yhteydessä EMS-harjoituksia ei suositella?

EMS sopii useimmalle, mutta tietenkin jotkin asiat saattavat vaikuttaa harjoitteluun, laitteiston käyttöön tai jopa toimia esteenä EMS-harjoittelulle. Tämän vuoksi konsultaatiossa haastatellaan asiakas mahdollisten kontraindikaatioiden varalta. Meille turvallisuutesi on ensisijaisen tärkeää.
Mikäli tarvitset lisätietoja, voit lähettää meille mahdolliset kysymykset sähköpostitse if.sm1708984503eym@o1708984503fni1708984503.