TÄÄLTÄ SAAT LUNASTETTUA ILMAISEN TUTUSTUMISESI MyEMS-STUDIOLLE!

Onneksi olkoon! Koska luet tätä tekstiä, niin se tarkoittaa, että olet varaamassa ajan Suomen johtavalle EMS-studiolle, MyEMS:lle. Paikkoja on yleensä vähemmän kuin hakijoita, joten toimithan mahdollisimman nopeasti! Tarjoamme ilmaisessa alkukonsultaatiossa kehonkoostumusmittauksen, fyysisen kartoituksen ja perehdytyksen valmennukseemme, jotta kykenisit aloittamaan mahdollisimman turvallisesti ja vahvasti. Mikäli et koe palveluamme syystä tai toisesta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, ei ensimmäinen käynti vielä sidoa Sinua mihinkään. Klikkaa alta täyttääksesi yhteystiedot, ja olemme sinuun mitä pikimmiten yhteydessä, ja olet tuota pikaa viettämässä laatuaikaa valmentajistomme kanssa studiolla!

Täytä tietosi tähän

Otathan huomioon, että ilmaiseen konsultaatioon on vain rajoitettu määrä paikkoja. Voimme ottaa vain tietyn määrän ihmisiä vastaan viikossa, sillä priorisoimme aina asiakkaidemme menestyksen heidän tavoitteiden suhteen. Hae mukaan nyt ja lunasta ilmainen konsultaatiosi varaamalla aika studiokäyntiin!

MUTTA SOPIIKO TÄMÄ MINULLE?

Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta palvelumme sopii kaikille. Asiaa täytyy tarkastella lähemmin, mikäli esimerkiksi
– kärsit epilepsiasta
– sinulla on aktiivinen syöpähoito käynnissä
– olet alaikäinen (16-vuotiaat saavat harjoitella huoltajan suostumuksella)
– olet raskaana (osaa valmennuksesta voi hyödyntää myös raskauden aikana)

Palvelumme sopii sekä kokeneemmille, että täysin kokemattomillekin treenaajille. Oli lähtötasosi mikä hyvänsä, tulemme ottamaan sen huomioon räätälöidessämme harjoituksiasi.

MIKÄ IHMEEN EMS?

MyEMS saa nimensä EMS-teknologiasta (Electric Muscle Stimulation). Tämä Suomessa jo 90-luvulta käytössä ollut teknologia on ollut aiemmin pääsääntöisesti lääkäreiden ja fysioterapeuttien käytössä, mutta me toimme sen työkaluksi liikuntaan niin, että se olisi kaikkien saatavilla.
Kyseessä on siis sähköimpulssiteknologia, jolla treenitehoa voidaan lisätä lisää ilman suuria painoja tai tuhansia toistoja – näin treenaaminen on tehokkaampaa, nopeampaa ja turvallisempaa!
Yksi treeni kestää vain noin 20 minuuttia!

MITÄ JÄSENYYS SISÄLTÄÄ?

Yksinkertaisesti – kaiken mitä tarvitset.
Jäsenyytemme perustuu avoimeen oppimiseen ravitsemuksesta, liikunnasta ja elämänhallinnasta. Emme siis pyri ainoastaan kertomaan mitä kuuluisi syödä, vaan myös opettaa miksi syömisessä noudatetaan tiettyjä pelisääntöjä.
Jokaikinen harjoitus on aina valmennettu, joten sinun tarvitse huolehtia siitä, mitä teet ja miten sen teet. Räätälöimme aina harjoitukset asiakkaan mukaan yhdistämällä lähtötason, tavoitteet sekä asiakkaan että valmentajan mielipiteet.

MIKSI ILMOITTAUTUISIN?

Oletko yrittänyt pudottaa painoa, mutta se on epäonnistunut?
Karkasiko hallinta syömiseen tai liikkumiseen käsistä?
Haluaisitko pystyä parempaan?
Pelottaako sinua terveysongelmat?
Onko sinulla ongelmia, joihin haluaisit apua?
Etkö tiedä mitä tehdä?
Löytyykö halua ja työkaluja, muttei motivaatiota?
Haluaisitko lisää itsevarmuutta?
Tuntuuko, että aloittaminen alkaa aina “seuraavana maanantaina”?
Eikö eteenpäin pääse?

Yli 4000 asiakasta myöhemmin JÄSENEMME pääsevät tavoitteisiinsa yhä nopeammin, tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin!

En malta odottaa, että näemme studiolla!

Terveisin
Tero Mutikainen, Toimitusjohtaja, MyEMS Oy