MIKSI MyEMS?

Koska se on kokonaisvaltaisin personal training kokemus EMS teknologian kanssa; henkilökohtainen lähestymistapa sekä huikea asiakkaiden onnistumisprosentti.

Emme ole se tyypillinen personal training palvelu

Meidän ainutlaatuinen EMS teknologia, tietämys sekä valmentajatiimin rakenne auttavat meitä erottumaan muista personal training palveluista. Rakennamme luottamuksen ja autamme sinua pääsemään tavoitteisiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Asiakaskeskeinen toimintamalli.

Kun treenaat MyEMSillä, me mukaudumme sinuun. Varaa juuri itsellesi sopiva treeniaika, ja me olemme paikalla. Tämä ei päde vain yhden kerran, vaan jokaiselle treenikerralle. Täten sinun ei tarvitse treenata yksin.

Elinikäiset hyödyt.

Me pyrimme antamaan sinulle avun ja työkalut, että voit saavuttaa tavoitteesi. On tärkeää, että tiedostat mitä tavoitteiden saavuttaminen vaatii treenaamisen, ruokavalion ja hyvinvoinnin suhteen.

Prioriteettina tulokset.

Vaikka kiinnitämme erityistä huomiota hyvään kokemukseen studiolla, meidän prioriteettimme on sinun edistymisesi. Me haluamme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi ja tarjoamme oikeat työkalut sitä varten.

Mikä on EMS?

EMS on treenausta uusimman sukupolven huipputeknologian avulla. Teknologian avulla voidaan aktivoida jopa 350 lihasta yhtäaikaisesti. Elektroniset impulssit kulkeutuvat EMS-laitteesta treenipuvun sisällä oleviin elektrodityynyihin, joista ne siirtyvät kehoon ja matkivat keskushermoston tuottamia impulsseja saaden lihakset supistumaan.

EMS:n hyödyt

Mielenrauha

Treenit kestävät vain 20 minuuttia, joten käyntisi studiolla myöskin vajaa 30 minuuttia. Varaat sinulle sopivan treeniajan, minkä avulla treenaaminen EMS studiolla sopii täydellisesti myös kiireiseen arkeen. Sinun ei tarvitse miettiä treenejä, liikkeitä, alkulämmittelyjä tai muuta sellaista, sillä meidän valmennustiimi tekevät sen puolestasi. Sinun ei tarvitse kuin ilmestyä paikalle.

Tehokkuus

EMS treenit ovat yhtä tuloksia tuottavia, kuin kahden tunnin treeni perinteisellä kuntosalilla. Treenin aikana aktivoit enemmän lihaksia, mitä pystyt aktivoimaan perinteisellä treenaamisella. Puku ei kumminkaan tee treeniä puolestasi, vaan joudut itse treenaamaan; puku on vain suurena apuna treeneissä.

Turvallisuus

EMS treeneissä ei tarvita isoja painoja, koska puku stimuloi lihaksia tarpeeksi. EMS teknologiaa voi myös hyödyntää kuntoutuksessa, sillä se aktivoi myös surkastuneita lihaksia loukkaantumisen aikana tai jälkeen. Lihaksia pystytään aktivoimaan turvallisella tavalla, käyttäen EMS pukua.

Aloita ilmaiseksi nyt.

Varaa ilmainen käyntisi, joka sisältää fyysisen kartoituksen, sekä kehonkoostumusmittauksen kartoittavan valmentajan kanssa.