TE OLETTE MEIDÄN HUOMION KESKIPISTEENÄ

KOKEMUKSIA

Pertti ja heli

Tapasimme Pertin ja Helin messuilla, jossa kerroimme palveluistamme. Alkuun oli tietysti hieman skeptinen ilmapiiri jostain näin eksoottisesta treenimuodosta, mutta ensikokeilun jälkeen tämä ihastuttava pariskunta jäi asiakkaiksi MyEMS-perheeseemme. Harjoittelu tosiaan sopii aivan jokaiselle!

Katriina

Vaikkei kunto olisi aivan huipussaan, on MyEMS loistava paikka aloittaa elämänlaatunsa kohentaminen. Katriina uskaltautui pitkällisen harkintansa jälkeen kokeilemaan, ja ilokseen huomasi, ettei todellakaan ketään jätetä yksin. Nyt hetken liikkuneena moni asia on mennyt paremmalle tolalle, ja innostuminen ainoastaan kasvaa tehdessä.

Jonne ja Teemu

Jonne ja Teemu ovat molemmat kiireisiä, kunnianhimoisia yrittäjiä, joilta ei energia pääse loppumaan. Mutta kuten menevillä ihmisillä, aika on rajallinen resurssi. Nämä ystävykset löytävätkin kalentereistaan usein sopivan puolituntisen, jolloin he ehtivät yhdessä hoitamaan päivän kuntoilun MyEMS-studiolla. Alle 30 minuuttia oven avautumisesta sen sulkemiseen tekee todeksi väitteen, että kiire on vain tekosyy. Jos kalenteristasi löytyy puolen tunnin aukkoja, voit hoitaa niiden aikana viikon liikunta-annokset MyEMS-studiolla!

Anniina

Anniinalla, kuten monilla muillakin meistä, on usein kiire aikataulu. Siihen ei välttämättä sovi aivan jokainen urheiluharrastus, ja kuitenkin tahto saada tuloksia on kova. MyEMS-studio sopii tähän tilanteeseen mainiosti. Modernin teknologian ansiosta harjoitukset kestävät 20 minuuttia, ja siinä ajassa ehditään tarvittaessa tehdä koko vartalon kattava harjoitus. Anniina onkin aina ottanut treeniajasta kaiken ilon irti, eikä ole hymy hyytynyt kovassakaan treenissä. Mikäli aikaa ei ole tuhlattavaksi, MyEMS:llä voit säästää aikaasi!

Anne

Anne on tullut “perheeseemme” 2018 marraskuussa. Aina ei tavoitteita ole vain yhtä, vaan esimerkiksi Annen tapauksessa taisteluita oli monia. EMS-harjoittelu personal trainerin opastuksella tarjosi Annelle välineitä taistella ongelmiaan vastaan, ja esimerkiksi toivottomalta tuntuneet polvet alkoivat kestää lopulta kyykkäämistä, ja sivuvaikutuksina elämän ja -painonhallinta ovat parantuneet. Mikäli koet, että liikunnan saralla sinulla on useita haasteita, tule meille kokeilemaan, saisimmeko yhdessä ratkaistua niitä!

Katri

Katrilla on usein kiire, mutta hän haluaa silti liikunnan olevan mieluisaa ja hyvässä ympäristössä. Yrittäjän arki saattaa välillä tuntua haastavalta, mutta onneksi MyEMS tarjoaa puoleksi tunniksi pakopaikan arjesta.

Georgios

Omien rajojen ylittäminen on usein palkitsevin osuus urheilemisessa. Näin on myös Georgin kohdalla, joka on valmis etsimään rajansa aina uudelleen ja uudelleen. Hyvässä valvonnassa ja ohjauksessa toteutettu harjoittelu auttaa pääsemään omien rajoitteittensa yli. Jos tasannevaihe ei miellytä, MyEMS voi olla ratkaisusi!

Maiju

Studiomme perustuu ennen kaikkea asiakaskokemukseen. Tässä esittelemme yhden mahtavalla persoonalla varustetun asiakkaamme Maijun. Mikäli koet pitäväsi samoja asioita tärkeinä kuin Maiju, niin varaa ilmainen testikertasi jo tänään ja pääset kokemaan itse, mistä ihmiset puhuvat!

Christine

Christina oli MyEMS:llä harjoittelussa, ja huomasimme hänestä huokuvan halua oppia uutta kaikesta mahdollisesta, ja harjoittelun lopuksi hän huomasikin saaneensa MyEMS-studion trainereilta paljon tietoa liikunnasta ja ravitsemuksesta. Näinpä hän halusi jatkaa asiakkaana, eikä kehittymiselle näy loppua. Kuten hän itse sen mainitsee, tulokset puhuvat puolestaan.

Kati

Joskus tuntuu, ettei harjoittelu pure, vaikka kuinka yrittäisikin. Onneksi, on paikkoja kuten MyEMS!
Kati oli todella yllättynyt käydessänsä ensimmäistä kertaa studiolla ja hurahti harjoitusmuotoon heti. Tekniikkaharjoittelu toi ymmärrystä ongelmiin, jotka olivat taustalla hidastaneet tahtia, ja pieni tekniikkaharjoittelu toi lisäkipinää harjoitteluun.

Aloitetaan!

Onko sinulla kuntotavoite mielessäsi? Saavutetaan se yhdessä!