KENELLE EMS SOPII

EMS sopii ihanneterveyttään ja -kehoaan tavoitteleville. Se on paras kumppanisi lihaskuntoa kehittäessäsi ja kehoa muokatessasi. EMS-harjoittelua käytetään myös kuntoutuksessa. Se on loistava menetelmä kiireisille ja aktiivisille henkilöille, joiden aika on kortilla. Lisäksi EMS sopii hyviin senioreille, jotka eivät halua/pysty käyttämään paljoa painoja treeninsä yhteydessä.

Kiireisille

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä päivittäisiä kuntoharjoituksia, MyEMS on ratkaisusi. Intensiivinen harjoittelu säästää aikaasi ja on jopa kolme kertaa tehokkaampi.

Urheilijoille

Harjoittelun pääasiallisia hyötyjä ovat lihaskunnon kasvattaminen sekä kehon kiinteytyminen. Voimme kohdistaa tehon haluamillesi alueille ja kehittää joko yleistä kestävyyttä tai voimaa – Sinä valitset!

Kuntoutujille

EMS stimuloi kehosi lihaksia laajalti ja tehokkaasti, mikä on tärkeää varsinkin onnettomuuksista ja leikkauksista toipuville, sekä selän ja nivelten kivuista kärsiville. EMS auttaa sinua parantumaan nopeammin.

Senioreille

Meillä on aina EMS-ohjaaja opastamassa sinut tehokkaaseen treeniin, joka voidaan tehdä pienelläkin vastuksella. EMS kiihdyttää myös aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.