Urheilijoille

Kuinka EMS sopii urheilijoille

 

Harjoittelun pääasiallisia hyötyjä ovat lihaskunnon kasvattaminen sekä kehon kiinteytyminen. Voimme kohdistaa tehon haluamillesi alueille ja kehittää joko yleistä kestävyyttä tai voimaa – Sinä valitset!

Urheilijoiden kehityksessä hankalinta on löytää tarpeeksi haastavia uusia harjoituksia, jotta kehitys pysyisi progressiivisena. Oman kehonsa tunteminen ja kehonkoostumuksensa parantaminen ovat oleellisessa asemassa ja mitä pidemmällä kehityksessä ollaan, sitä tarkempaa harjoittelun täytyy olla. Lajinomainen harjoittelu on tietysti oleellisin harjoitusmuoto, mutta parempien tulosten saavuttamiseksi lajia tukevat toimenpiteet nostavat urheilijan uudelle tasolle.

Esimerkiksi samalla päivittäistä työtä tekevä urheilija keskittyy jo todella paljon vapaa-ajallaan omaan lajiinsa, ja silloin onkin vaikeaa löytää oikeat keinot ja välineet tukeakseen omaa lajiansa. Ylimääräisen ajan ja mielenkiinnon löytäminen ohjelmointiin voi käydä ylitsepääsemättömäksi.

Miten MyEMS auttaa näissä ongelmissa?

MyEMS:llä urheilijan ei tarvitse itse huolehtia suunnittelemisesta tai seurannasta, vaan studion jäseniä kartoitetaan tasaisin väliajoin sekä fysikaalisilla mittauksilla että kehonkoostumusmittauksilla. Niillä voidaan todella tarkasti eritellä mahdolliset puolierot lihasmassassa, -laadussa tai rasvan jakautumisessa. Myös liikkuvuuden, voimatasojen ja liikepuhtauden tasapainon kartoittaminen ohjaa kohti parempia ja kokonaisvaltaisempia tuloksia.

Järjestelmällä kyetään aktivoimaan lihasryhmiä erikseen, jolloin tehoa voidaan myös  kohdistaa spesifisemmin halutulle alueelle. Tällöin koko vartalon harjoituksessa on mahdollista kuroa umpeen heikompien osa-alueiden ominaisuuksia ja vahvistaa kehon eri osien yhteistyötä. Ohjaajiemme monipuolisia lajitaustoja hyödyntäen saadaan paras mahdollinen siirrännäisvaikutus.

MyEMS:llä voidaan tavoitella esimerkiksi hermotuksen parantamista, lihaksen laadun muokkaamista, aineenvaihdunnan parantamista, räjähtävyyttä, kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Monipuolinen välineistö mahdollistaa erittäin laajan treenimahdollisuuksia yli lajirajojen.