Kehonkoostumusmittaus

Mitä hyötyä saat kehonkoostumusmittauksesta?

Laadukkaasti toteutetulla kehonkoostumusmittauksella saat todella tarkkaa tietoa itsestäsi. Se myös auttaa suunnittelemaan juuri oikeat harjoitukset sekä ohjaa ruokavalion suuntausta. Käytössämme on huippuluokan mittauslaite Tanita, jolla kehityksen seuranta on luotettavaa ja helppoa. Tanita toi ensimmäisenä markkinoille biosähköisen impedanssilaitteen (BIA), jolla voidaan arvioida kehonkoostumusta. Tanitaa pidetäänkin BIA-teknologiassa vertailustandardina. BIA on globaalisti luotetuin yleiseen käyttöön suunniteltu mittausmenetelmä kehonkoostumukseen.

Mitä mittaamme kehonkoostumusmittauksessa?

Painoa ja rasvaprosenttia
Nämä ovat useimmille tärkeimmässä asemassa kun määritellään lähitulevaisuuden tavoitteita.

Kehon veden määrää ja lihasmassaa
Nämä avaavat konkreettisesti muutokset lihaksissa.

Viskeraalisen rasvan määrää
Tämä onkin yksi tärkeimmistä seurattavista, jotta voidaan turvata pidempää ja terveempää elämää. Viskeraalinen rasva voi nostaa riskiä vakaviin, pitkäaikaisiin sairauksiin tai jopa aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia.

Luumassaa
Antaa viitteitä luutiheydestä. Näin saadaan parempi kuva riskeistä luunmurtumiin esimerkiksi kaatumistapauksissa. Tämä saattaa myös vaikuttaa ruokavalion suunnitteluun.

Puolieroja (lihasvoiman ero kehon vasemman ja oikean puolen välillä)
Saamme selvitettyä asiakkaan sen hetkistä tilaa, sekä suunniteltua harjoitteet niin, että erot saataisiin tasoitettua.

Laite myös antaa Fyysisen arvioinnin sekä määrittelee asiakkaan metabolisen iän. Näillä asiakas saa kokonaisvaltaisen kuvan kehonsa yleisestä tilasta verrattaen ikäryhmänsä keskivertoarvoihin.

Mittaus arvioi myös asiakkaan perusaineenvaihdunnan kalorintarpeen, jolloin ruokavalion suunnittelu tarkentuu.

Yhdistettynä fyysiseen kartoitukseen saadaan mittauksesta kaikki mahdollinen hyöty asiakkaalle sekä trainerille. MyEMS tarjoaa jäsenilleen täyden seurannan samaan sopimushintaan, jolloin tarvetta vastaaville ulkopuolisille palveluille ei ole, vaan kaikki hoituu samalla jäsenyydellä!