Tee työtä, johon sinulla on intohimo!

Työntekijänä MyEMS:llä

Yritys

MyEMS Oy on vuonna 2018 perustettu liikunta-alan yritys, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä elämään terveellistä elämää kokonaisvaltaisesti. Ensimmäisen lokaation (Kaleva, Tampere) konseptina meillä oli EMS (electro muscle stimulation) -teknologiaan perustuvaa personal trainer -ohjattua treenaamista. Puvun avulla treenistä saadaan tehokkaampi ja treenin pituus saadaan vain 20 minuuttiin. Lisää EMS-teknologiasta voit lukea täältä.

Alun konseptista on kuitenkin menty paljon eteenpäin ja haluammekin olla tulevaisuudessa vaikuttamassa koko liikunta-alan muutokseen!

Yrityksen kasvu ja kehitys

MyEMS on alusta asti perustettu sillä ajatuksella, että yksi lokaatio ei riitä, vaan olemme halunneet rakentaa jotain isoa ja se kuva mielessä olemmekin yritystä kehittäneet ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämän ajatuksen pohjalta loimme ensimmäisenä palvelutasostandardin, josta olemme olleet alusta asti hyvin ylpeitä. Työ ei ole mennyt myöskään hukkaan, sillä 3 vuoden jälkeenkään, meistä ei lyödy pahaa sanottavaa netistä ja sekä Googlen että Facebookin arvostelut ovat edelleen 5/5 molemmat. Tästä olemme kiitollisia ja tämä on ehdoton edellytys myös jatkoon. Ihmisinä me kaikki teemme virheitä joskus, mutta kun on aito halu auttaa asiakasta, tulee oikea palvelutaso luonnostaan.

Olemme kasvaneet kovaan tahtiin yrityksen perustamisesta lähtien ja varsinkin koronavuonna 2020, saimme kunnon vauhdin päälle. Koronan iskiessä monilla kuntosaleilla oli vaikeaa ja se jatkui koko loppuvuoden. Tilanteessa olisi voinut jäädä voivottelemaan tapahtunutta ja huonoa tuuria, mutta me emme halunneet ulkoisten tekijöiden vaikuttaa liikaa toimintaamme. Sopeuduimme asiaan, teimme toimintaan nopeita muutoksia ja tästä syystä koronan piinaamasta vuodesta tuli MyEMS:n paras vuosi kaikilla mittareilla katsottuna. Kyseisenä vuonna loimme online-treenialustan asiakkaidemme käyttöön, jotta he voivat treenata myös kotona ollessaan, mikäli kohdalle on sattunut karanteeni tai jos muuten vain haluaa tehdä lisätreeniä. Lisäksi ostimme salin Latviasta, josta tuli MyEMS:n historian toinen lokaatio. Samalla meistä tuli kansainvälinen organisaatio. Myös Tampereen studion numerot kasvoivat isoin harppauksin. Näillä teoilla saimme ensinnäkin vuoden 2019 liikevaihdon tuplattua, mutta myös luotua vahvan pohjan sille, että vuoden 2021 kasvusta tulee vielä isompi.

Kuten alussa mainitsimme, pyrimme olemaan iso tekijä tulevaisuudessa. Haluamme olla kaikkien tuntema brändi ja erityisesti laadukas sellainen. Tavoitteemme on, että kun ihminen näkee tai kuulee MyEMS:n nimen tulevaisuudessa, hän liittää sen mielessään automaattisesti aitoon haluun auttaa ihmisiä ja aitojen tuloksien saavuttamiseen asiakkaille. Tämä on se voima, jolla menemme eteenpäin ja teemme kovasti töitä joka päivä tämän tuloksen eteen.

Tulemme tulevaisuudessa avaamaan monia uusia lokaatioita eri kaupunkeihin ja eri maihin. Tämän kasvun myötä tarvitsemme myös työntekijöitä, jotka ovat valmiita tekemään töitä ja kasvamaan yrityksen mukana. Meillä MyEMS:llä on halu kehittää työntekijöitä sisältä päin uusiin positioihin. Emme halua yrityksen kasvaessa ottaa väliportaaseen jotain sellaista henkilöä, joka tulee yrityksen ulkopuolelta ja ei ole nähnyt sitä pohjaa, jonka päälle tämä yritys on rakennettu. Haluamme, että jokainen työntekijämme voi omalla panostuksellaan ansaita mahdollisuuden edetä yrityksen kanssa uusiin tehtäviin ja haasteisiin.

Koulutus

Kun haemme tekijöitä töihin MyEMS:lle, emme katso ihmisen CV:tä tai sitä, mitä kouluja hän on käynyt. Meille tärkeintä on se asenne, jolla henkilö on valmis työskentelemään. Onko liikunta-ala hänelle intohimo ja haluaako hän aidosti auttaa asiakkaita pääsemään kohti terveellisempää elämää? Haluaako henkilö kehittyä työssään ja onko hän valmis tekemään kovasti töitä sen eteen, että tulee paremmaksi työssään ja sitä kautta pystyy taas paremmin auttamaan asiakkaita? Nämä kysymykset ovat tärkeimpiä siinä, kun mietimme, kenet haluamme palkata. Näetkö itsesi näistä kysymyksistä?

Olemme MyEMS:llä sitä mieltä, että vaikka etsimmekin joukkoomme tekijöitä, joilla saattaa olla vaikuttavakin tausta, niin emme oleta kenenkään olevan valmis astuessaan ovesta sisään. Tämän vuoksi odotamme työntekijöiltä jatkuvaa työn ohessa kouluttautumista omaan positioonsa yrityksen tarjoamilla aineistoilla ja työkaluilla. Näin voimme varmistua siitä, että jokainen kehittyy myös yksilönä, jolloin myös koko yritys menee eteenpäin ja kykenemme varmistamaan parhaimman mahdollisen palvelun myös jatkossa.

Opiskelua vaaditaan ajallisesti vähän päiväkohtaisesti, mutta koska kukin tiimi opiskelee samoja asioita, on tasaisessa tahdissa pysyttävä, jotta ei jää jälkeen muusta tiimistä. Aloittaessa yrityksessä, opiskeltavaa saattaa aluksi olla hieman enemmän, samoin harjoiteltavaa omasta roolistaan.

Mielestämme liikunta-ala ja valmentaminen ovat lähempänä elämäntapaa, kuin pelkästään työtä. Näin ollen vaikkakin työ on palkitsevaa ja se antaa paljon kokemusta, niin se on myös vaativaa. Työtä tehdään rakkaudesta lajiin, ja valmennamme aina tiiminä, jolloin myös asiakkaat saavat kokemuksesta paljon enemmän. Jos on valmis panostamaan itseensä valmentajana, kehittymään alalla, sekä saamaan kilpailukykyisen korvauksen tekemästään työstä etenemismahdollisuuksineen, niin olet oikea henkilö hakemaan!

Menoa MyEMS:llä

Työnhakulomake

Mikäli edelle mainitut asiat kuulostivat sinulle sopivilta, täytä työnhakulomake ja ollaan yhteydessä.