EMS treenit yrittäjille ja kiireisille ihmisille

MyEMS on tieteellisesti tutkittu liikuntamuoto, jolla pääset parhaaseen kuntoon käyttäen vähiten aikaa treenatessa.

MyEMS PERSONAL TRAINING

Työ, tapaamiset, työntekijät, perhe, lapset, harrastukset, ruokaostokset ja kunnon ylläpitäminen on todella haastava yhdistelmä. Nämä kaikki kuormittavat sinua ja vaikeuttavat kunnossa pysymistä. Niin kuin myös ne nopeat välipalat tapaamisten välillä ja ennen nukkumaan menoa. 

Tiedostat varmasti, että treenaamisen sijaan on varmaan sata muuta asiaa mitä voisit tehdä, mutta ymmärrät myös, että terveyden pitäisi olla prioriteetti. Mitä pitäisi tehdä? Meillä on sinulle vastaus – EMS.

Meidän asiakkaana saat

Henkilökohtaiset treenit

Treenit ovat suunniteltu sinun tavoitteiden, vahvuuksien, heikkouksien ja liikunnallisten rajoitusten mukaan.

Säännöllinen seuranta ja mukautuminen

Seuraamme asiakkaiden kehitystä kehonkoostumusmittauksilla, joissa huomioimme lihasmassan, rasvaprosentin, nestetasapainon, jne.

Personal trainerin konsultaatiot

Voit kysyä meiltä mitä vain. Ruokavalio, treenit, kehonhuolto, hyvinvointi, me autamme. Onko motivaatio hukassa? Ei hätää, olemme apunasi.

MyEMS Hyödyt Yrittäjille

EMS on tehokkain aikaa säästävä treenimuoto maailmassa. EMS ja personal training? Yhdistelmä missä sinun ei tarvitse huolehtia, että pysytkö kunnossa; me hoidamme sen puolestasi. MyEMS jäsenyydestä on paljon hyötyä.

Ei tuijottajia.

Kukaan ei ole tarkkailemassa miten treenaat. Ymmärrämme, miten epämukavaa voi olla treenata 40:n ihmisen kanssa samaan aikaan tiiviissä tunnelmissa. Täällä siitä ei ole huolta, studiomme on suunniteltu henkilökohtaiseen valmentamiseen.

Treenit kestävät vain 20 minuuttia.

Unohda tunteja kestävät treenit ja niiden aiheuttama kiire. Täällä ehdit treenata ja juoda jopa kupin kahvia ennen seuraavia askareita.

Joustavuus sinun arkeen

Sinä päätät, me sopeudumme. Ajanvarausjärjestelmän kautta voit valita juuri itsellesi sopivan treeniajan. Me olemme paikalla aamusta iltaan, kun sinulle sopii parhaiten.

Varaa ilmainen käyntisi, joka sisältää fyysisen kartoituksen, sekä kehonkoostumusmittauksen kartoittavan valmentajan kanssa.