fbpx

Kiireisille

Kuinka EMS sopii kiireisille ihmisille

 

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä kuntoilua päivittäin, MyEMS tarjoaa ratkaisun. Intensiivinen harjoittelu säästää aikaasi ja on jopa kolme kertaa normaalia salitreenausta tehokkaampaa.

Arjen kiireen keskellä saattaa tuntua työläältä jo ajatuskin monipuolisen liikunnan järjestämisestä. Itselle sopivan kuntosalin löytäminen, urheiluvaatteiden ja -varusteiden hankkiminen, mahdollisesti lastenhoidon järjestäminen ja esimerkiksi pyykin lisääntyminen vaativat paljon suunnittelua ja toteutusta, puhumattakaan itse harjoituksissa käytetystä ajasta, joka vaatteiden vaihtamiset ja kulkemiset mukaan lukien saattaa kestää helposti kaksikin tuntia.

Myös harjoitusten suunnittelu saattaa tuottaa päänvaivaa. Entä jos tehty työ meneekin hukkaan, koska ei ole aikaa selvittää, millaista harjoittelua tarvitsee ja miten se tehdään? Todella usein elämäntapamuutokset kaatuvatkin yksinkertaisten asioiden järjestämisen monimutkaisuuteen.

Miten MyEMS auttaa näissä ongelmissa?

MyEMS-studio tarjoaa noin puolen tunnin käyntiin kaiken tarvittavan kokonaisvaltaiseen treeniin. Ja tällä me tarkoitamme todellakin kaikkea.

Studiomme eroaa perinteisistä kuntosaleista monessa asiassa. Ensinnäkin, studiota käytetään ajanvarauksella, joka onnistuu vaivattomasti sivujemme ajanvarauksesta, mutta myös edellisellä harjoituskerralla paikan päällä tai muissa tilanteissa jopa soittamalla, viestittämällä tai sähköpostilla. Tämä myös tarkoittaa sitä, ettei paikalla ole useampaa treenaajaa kerralla, vaan yhdestä kolmeen asiakasta. Jokainen harjoittelu on Personal Trainerin ohjaama, jolloin itse harjoittelun suunnittelusta tai kulusta ei tarvitse murehtia itse. Jokainen jäsenemme kartoitetaan kehonkoostumusmittauksella ja kuntokartoituksella, ja näitä arvoja seuraten harjoitteleminen voidaan optimoida mahdollisimman tarkasti.

EMS-teknologia (Electronic Muscle Stimulation) lisää harjoituksen tehokkuutta, jolloin treenistä saadaan jopa kolme kertaa tehokkaampaa verrattuna perinteisiin harjoitusmetodeihin. Tällöin on mahdollista tehdä koko vartaloa kuormittava harjoitus vain 20 minuutissa. Tämä yhdistettynä Personal Trainerin ohjaamaan harjoitukseen, saadaan paras mahdollinen hyöty mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Kaikki valmiina

Studiomme tarjoaa harjoitusvaatteet, varusteet, nesteytyksen, pyyhkeet, suihkut ja niin edelleen. Studiokäynnillä ei siis tarvitse tuoda mukanaan mitään, vaan harjoittelu onnistuu vaikkapa ruokatunnilla keskellä päivää! Vain noin 30 minuutissa on mahdollista kirjautua studiolle sisään, saada tavoitteiden perusteella suunniteltu harjoitus, peseytyä ja jatkaa matkaansa.