Pääsimme tutustumaan Tampereen Särkänniemessä sijaitsevaan SuperPark:iin. Meille esiteltiin yllättävänkin suuret ja monipuoliset tilat, nautimme hieman aamupalaa ja kahvia ja lopulta pidimme yhteisen kokoontumisen useamman eri yrityksen päättäjien kanssa. Oli erittäin positiivista huomata, kuinka yrityshenkisyys pysyy pinnalla Tampereella, ja kuinka entistä useampi yrittäjä on kiinnostunut verkostoitumaan myös muiden alojen toimijoiden kanssa.

MyEMS sai osakseen paljon huomiota ja ihmetystä. Uusi teknologia ja aivan erilainen Personal Trainer -palvelu kiinnosti monia ja yhteystietoja vaihdettiinkin useamman yrityksen edustajan kanssa. Kokoustamisen jälkeen jäimme tapamme mukaisesti vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin ja esittelemään tarkemmin toimintaamme ja palvelukonseptiamme.

Voimme suositella lämpimästi SuperParkin tiloja niin kokoustamiseen, kuin hieman erilaiseen TyHy-toimintaankin. Tietysti lapsiperheetkin löytävät aktiviteetteja sisäaktiviteettipuistosta niin aikuisille, kuin kaikenikäisille lapsillekin. Mahtava reissu, mahtavia ihmisiä, mahtavassa paikassa. Seuraamalla meitä pääset kurkistamaan, missä vierailemme seuraavaksi ja minkälaisia kokemuksia studiomme henkilökunta kokee matkansa varrella kohti Suomen valloitusta.