Innovaatiokeskittymä Epicenter jatkaa Euroopan valloitustaan Helsinkiin asti. Ensimmäinen Epicenter avattiin 2015 Tukholmaan. Sittemmin laajennukset ovat jo toteutuneet Amsterdamin, Oslon ja nyt Helsingin kohdalla, ja tarkoituksena on laajentaa toimintaa globaalisti.

Myös MyEMS kutsuttiin avajaisiin 17.9.2019 mukaan tuomaan esille tämän Suomessa ennennäkemättömän ja innovatiivisen tavan toteuttaa tehokasta harjoittelua. Koko MyEMS:n tiimi panosti tapahtumaan ainoana tavoitteenaan tehdä vierailusta mahdollisimman näyttävä ja kokonaisvaltainen.

Tuona tiistaina studion pihasta lähti kaksi autollista EMS-ohjaajia sekä peräkärryllinen erilaisia välineitä ja teknologiaa. Perille päästyämme rakensimme paikan päälle pienoisstudion valoineen, musiikkeineen, pukuhuoneineen kaikkineen. Kun juhlakansa saapui, oli kaikki viimeistä piirtoa myöten valmista ja itse tapahtuma sai alkaa.

Puheensorina ei katkennut hetkeksikään ja järjestämämme tila oli täynnä ihmisiä alusta loppuun. Kaikki halukkaat saivat 7 minuutin harjoituksen, kehonkoostumusmittauksen, sekä pääsivät keskustelemaan EMS-ohjaajan kanssa teknologian eri soveltamismahdollisuuksista. Ihmiset jäivät hämmästelemään muiden harjoittelua ja reaktioita, ja saimme ainoastaan positiivista palautetta jokaisesta suunnasta. Saattoipa muutama jopa hurahtaa kyseiseen treenimuotoon!

MyEMS-tiimi on todella otettu tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä vierailemaan aivan uskomattoman Epicenter-keskuksen sisälle, ja kanssakäymään satojen innovatiivisten ihmisten ja yrittäjien kanssa, jotka yhdessä työskentelevät kohti modernimpaa Suomea ja Eurooppaa.

Mikäli haluat nähdä lisää tapahtumasta ja vierailustamme, niin seuraathan meitä sosiaalisessa mediassa:
Facebook
Instagram
LinkedIn