Ulkona treenaamista porukassa WorkOut-treenissä

 

Tänä kesänä alkanut WorkOUT on täysin ilmainen ulkoilmaharjoitus, joka järjestetään Ratinannokanpuistossa tiistaisin ja torstaisin iltapäivisin viideltä ja harjoitus kestää noin 40 minuuttia. Harjoituspaikalla on myös mahdollisuus harjoitella sateensuojassa, portaissa, nurmikolla ja jopa ulkokuntosalilla. Tätä tekstiä tehdessä takana on jo kaksi harjoitusta ja kävijöitä on löytänyt paikalle jo nyt huikeasti!

 

WorkOut treenit Tampereella menossa sillan alla

 

Tiistaina 7.5. saatiin harjoittelijoita sateesta huolimatta, ja tunnelma oli todella korkealla. Hetken päästä kukaan ei muistanut pientä tihkua tai tuulenvirettä, ja katetulla tekonurmella pärjättiin loistavasti! Haluamme osoittaa erityiskiitoksen näille rohkeille naishenkilöille, jotka olivat vahvasti sillä kannalla, että saapuvat myös tuleviin harjoituksiin.

 

WorkOut by MyEMS treenit alkamassa

 

Torstaina 9.5. kävijöitä olikin jo huomattavasti enemmän, ja sääkin suosi kuntoilijoita. Kokeilimme hieman juoksurataa ja portaita, venyteltiin ja tietysti harjoiteltiin hieman vartalonhallintaa. Sattuipa eräs nuorempikin neiti innostumaan venyttelyosuudesta, ja mielellään näytti esimerkkiä muille. Kaikki voivat siis osallistua!

 

WorkOut by MyEMS treenit menossa rappusissa

 

Kokonaisuudessaan olimme todella tyytyväisiä ensimmäiseen viikkoon, ja odotamme innolla alkavia harjoituksia. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman iso osa Tampereesta liikkeelle yhdessä, ja samalla yhdistää kaupunkilaisia aivan uudella tavalla. Parasta tässä kaikessa on se, että harjoitukset ovat täysin ilmaisia, eivätkä sido ihmisiä mihinkään. Kenenkään ei tarvitse kuin tulla paikalle ja olla mukana harjoituksessa sen verran, miltä itsestä tuntuu.

Auta meitä siis rakentamaan jotain suurta ja ennenkuulumatonta. Tule mukaan harjoittelemaan tai ihmettelemään puistoon, ja seuraa matkaamme instagramissa (@workoutbymyems) ja Facebookissa (Ratinannokanpuisto).

Puistossa vain taivas on rajana!

 

WorkOuteissa on mukavaa treenata porukalla