https://www.youtube.com/watch?v=Tqdc4JQeWX8&feature=youtu.be

 

YMCA Tampereen Yökoris -hanke ja Suomen Koripalloliitto järjestävät Tampereella sijaitsevalla Ratinan aukiolla 3×3 Street Basket SM-osakilpailun. 3×3 on uusi, FIBA:n perinteisestä koripallosta muokkaama laji, joka on hyväksytty jopa olympialajiksi. Pelit tapahtuvat lauantaina 6.7. kello 11-18, ja pelit ovat nopeita, vauhdikkaita ja säännöistä johtuen tilanteet seuraavat jatkuvasti toisiaan ilman pysäytyksiä. SM-kiertue on kaikille avoin, ja sarjat järjestetään Tampereella sekä naisille, että miehille. 3×3:sta voi pelata kuka tahansa, ja parhaimmilla on väylä auki aina maailmankiertueelle saakka.

Myös MyEMS tahtoo näyttää tukensa ja on paikan päällä tukemassa kyseistä tapahtumaa. Voit tulla siis katsomaan mahtavaa korista, nauttimaan tapahtumasta ja tietysti tapaamaan meidät livenä. Pääset keskustelemaan kanssamme liikunnasta, MyEMS:sin toiminnasta, saatat saada lahjakortteja sekä voit ilmoittautua ilmaiseksi suuren suosion saavuttaneeseen Food Workshop -ruokavaliosuunnittelutilaisuuteen, joka järjestetään myöhemmin MyEMS-studiolla.

Odotamme innolla nähdäksemme 3×3 Street Basket -kisan paikan päällä, ja toivomme, että paikalle eksyy mahdollisimman moni, joka on kiinnostunut koripallosta. Uskomme toki, että myös muutkin saavat paljon tapahtumasta irti, sillä liikunnan ilo yhdistää ihmisiä yli lajirajojen.

Tule ihmeessä paikalle kokemaan kanssamme koripallohistoriaa Ratinan aukiolle lauantaina 6.7.2019. Nähdään Ratinassa!