Tämänkertainen vierailumme sijoittui Finlaysonin Yrittäjäaamiaiselle. Hetken aikaa purtavien ja kahvin lomassa vietettyämme eteemme asteli Tuomo Huhtanen Innorent Productionista. Saimme aivan eturivin näkökulmaa siitä, millaista on rakentaa Suomeen uudenlaista palvelua, varsinkin yritykseltä-yritykselle -kentällä. Varsin aidonhenkinen puhuja vastasi erittäin antoisasti myös jokaiseen esitettyyn kysymykseen avoimin mielin. Vaikka kyseessä onkin aivan eri toimiala, tietyt yhtäläisyydet pätevät innovatiivisissa, uusissa yrityksissä.

Keskustelimme myös TreStart:ista. Kyseessä on täysin ainutlaatuinen väylä, jossa työtä etsivät ja sitä tarjoavat yksityishenkilöt sekä yritykset pääsevät tutustumaan toisiinsa monin eri tavoin. Kyse ei ole niinkään markkinoinnista, vaan enemmänkin yrityksen esilletuomisesta, ja vuorovaikutuksesta syntyy mahdollisesti kaikkia hyödyttäviä suhteita. Tapahtumissa ja ryhmätapaamisissa voidaan myös paneutua yritysten kehityskohteisiin liiketoiminnan suhteen sekä ihan puhtaasti ideointiin. Tätä kautta on myös mahdollista tuoda esiin omat osaamisalueensa, ja näin lähestyä työtä tarjoavia yrityksiä aivan eri suunnalta. MyEMS aikoo olla läheisesti mukana TreStartin toiminnassa.

Saimme myös uskomattoman hyvää keskustelua aikaiseksi, ja horisontissa siintää monia tapaamisia osallistujien kesken. Edelleen yritysten välinen kuilu madaltuu hiukan, ja samalla Tampereesta tulee entistä toimivampi.

Seuraa matkaamme instagramissa @myemsoy ja facebookissa ”MyEMS Oy” ja näet, missä vaikutamme ensi kerralla! Pysykää kuulolla!